Actualitat

Notícies

21 TROBADA DE CARAMELLES DE LA BARCELONETA

sant_miquel

El Selectiu de Cantaires de la Barceloneta organitza el proper diumenge 5 de maig al matí la tradicional Trobada de Caramelles pels carrers d'aquest barri barceloní.

Les Corals participants son les següents:

SC Marinada de Castelldefels

SC La Perdiu del Papiol

SC Flor de Neu de Molins de Rei

SC La Unió Santcugatenca de Sant Cugat del Vallès

SC Sant Josep de Castellar del Vallès

SC l’Aliança de Lliça d’Amunt

SC Il·lustració Artística de Sant Quirze del Vallès

Ag. Coral Talia de Sabadell

Massa Coral La Vinya de Sants de Barcelona

SC La Lira de Sant Cugat del Vallès

SC Rosa d’Abril de Barcelona

Selectiu de Cantaires de la Barceloneta

Els Cors de Clavé omplen de música i catalanitat el Palau

El passat dia de Sant Joan el Palau de la Música Catalana va acollir la 2a Mostra de Cors de Clavé. Set cors de la Federació de Cors de Clavé, en total uns 400 cantaires, van ser els escollits per cantar en aquest concert. Cada una d’elles va oferi,  amb peces del seu repertori, un bona mostra de la feina que fan les corals arreu de Catalunya en un concert que va arrencar grans aplaudiments i que va fer aixecar el públic que omplia el Palau en  nombroses ocasions.

Un dels moments més emotius del concert va ser quan la coral Josep Anselm Clavé de Catalunya Nord va cantar el Cant de La Senyera que va posar d’empeus a tot el públic (més de 1.500 persones) que es va sumar al cant de la tornada d’aquest himne patriòtic tan destacat del repertori coral.

El concert va comptar amb l’assistència d’altes autoritats nacionals i també locals així com d’una àmplia representació de personalitats del món coral.

Finalitzat el concert  Pilar Pifarré, Secretària General de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i Mireia Hernàndez, diputada adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, van lliurar les medalles d’Or de la Federació a 10 persones que han destacat per la seva dedicació als ideals claverians. Pere Baltà, en nom de totes elles, va fer un parlament d’agraïment per aquest reconeixement.

L’acte va cloure amb la interpretació d’A Montserrat de J.A. Clavé que van oferir la soprano Sara Bañeras i el pianista Josep Buforn i amb el cant dels Segadors, himne nacional de Catalunya, després que el Sr. Josep Cruells, President de al Federació de Cors de Clavé, emplacés tots els assistents a la 3a Mostras de Cors de Clavé el dia de Sant Joan de 2014. En aquesta tercera edició de la Mostra s’interpretarà la cantata de Josep Rosinach “1714-2014, 300 anys vencent”, sumant-se així la federació i les seves corals als actes de commemoració del tricentenari.

palau_bona

Corals participants: Cor Josep Anselm Clavé de la Catalunya Nord • Coral del Baix Llobregat i Anoia • Societat Coral El Penedès de Vilafranca del Penedès •  Coral La Igualtat de Gavà •  Societat Coral L’Esperança d’Arenys de Mar • Societat Coral Sant Bartomeu d’Alpicat • Orfeó la Lira de Barcelona

Personalitats que han rebut la Medalla d’Or de la Federació de Cors de Clavé finalitzat l’acte:

Sr. Josep Castilblanco i Creixell deBarcelona, Sr. Pere Baltà i Llopart d’El Prat de Llobregat, Sr. Josep Mut i Benavent de Cervelló, Sr. Joan Hugué i Rovirosa de Barcelona, Sr. Francesc Olivella i Companys de Sabadell, Sr. Ramon Parés i Ricart de Barcelona, Sr. Josep Sanahuja i Cardús de Sant Vicenç dels Horts, Sr. Vicenç Mira i Vendrell de Sentmenat, Sr. Josep Francesc Mateus i Quer de Juneda i Sr. Josep Cladellas i Cladellas de Lliça d’Amunt.

Ofrena Floral per Tots Sants

cementiri_clave

La Federació de Cors de Clavé us convida com ja és tradicional, a la celebració del dia de Tots Sants per fer la ofrena floral i Homenatge al Mestre i a tots els cantaires traspassats fins el dia d’avui, a la Tomba de Josep Anselm Clavé.

 Ens plauria molt que en aquest acte tant entranyable i significatiu poguéssim comptar amb la presència del màxim de representants de les corals possibles, amb els respectius estendards i testimoniant amb la nostra presència la identitat com a col·lectiu.

 També enguany és realitzarà un petit concert dins del recinte del cementiri a càrrec de la SC La Floresta de  Barcelona .

 

            Data :Dijous 1 de novembre de 2013

            Lloc :Cementiri Vell de Poblenou (c. Taulat, 2 - 08005 Barcelona)

            Concentració d’estendards :10,30h. a la porta del recinte

            Ofrena Floral :11.00h.

Petit concert davant la Tomba serà a les 11,15h.)

Més articles...

Pàgina 1 de 2

<< Inici < Anterior 1 2 Següent > Final >>
Bàner

CB Login