Inici Qui som

Qui som

 

La Federació de cors de Clavé, amb gairebé 160 societats corals i 5.000 cantaires, està organitzada en les següents delegacions: Barcelonès, Maresme, Vallès - Osona - Ripollès, Bages - Berguedà, Baix Llobregat - Anoia, Penedès - Garraf, Comarques Tarragonines, Terres de Ponent i Catalunya Nord.

L'Assemblea General, que es reuneix com a mínim una vegada a l'any, és l'òrgan suprem. Existeix una Junta Executiva que s'encarrega del funcionament diari. Cada Delegació disposa d'un delegat i sots-delegat i un equip de treball, els quals són els interlocutors entre la Junta Executiva i les diferents societats corals.

A banda de vehicular vers les societats corals els ajuts econòmics que es reben de les institucions públiques, la Federació de Cors de Clavé té com a objectiu fonamental dinamitzar les societats corals federades. Per això, potencia els intercanvis, l'organització d'actes novedosos i la formació musical i associativa. Disposa també d'un servei d'assessorament legal, tècnicomusical i d'un important fons de partitures, el qual és a disposició de totes les societats corals.

sant_joan_1

Cada societat està regida per una junta de la societat. A banda de les activitats pròpiament relacionades amb la música i amb el cant, moltes societats corals organitzen, a nivell local i comarcal, activitats sòcio-culturals de gran diversitat i abast. Així mateix, moltes d'elles gestionen un important patrimoni immobiliari.

CB Login