CANTATA JUVENIL “EL JOVE ANSELM CLAVÉ”

El dissabte 20 d’abril a les 12 del migdia, se celebra un esdeveniment únic a L’Auditori de Barcelona: la Cantata Juvenil “El Jove Anselm Clavé“.

Aquesta obra, creada expressament per commemorar el Bicentenari Clavé, promet ser una experiència inoblidable tant per als participants com per al públic.

La Cantata, composta per la talentosa Andrea De Escalada, és un homenatge al llegat i la figura d’Anselm Clavé, una de les figures més destacades de la música catalana del segle XIX. La seva vida i la seva obra són font d’inspiració per a aquesta composició, que combina elements clàssics i contemporanis per crear una experiència musical emocionant i enriquidora.

El més destacat d’aquest esdeveniment és la participació de més de 600 joves de les escoles de música i conservatoris de Catalunya. Aquests talentosos músics, dirigits per reconeguts directors de cor i orquestra, han dedicat mesos d’assaig i preparació per donar vida a aquesta espectacular Cantata.

El concert comptarà amb la distingida presència de les conselleres d’Educació, la Hble. Sra. Anna Simó i Castelló i Cultura, la Hble. Sra. Natàlia Garriga i Ibáñez de la Generalitat de Catalunya, que han manifestat el seu suport i entusiasme per aquesta iniciativa cultural. La seva presència ressalta la importància de l’educació musical i el valor de preservar i promoure el patrimoni cultural català.

La Cantata Juvenil “El Jove Anselm Clavé” és el resultat d’una col·laboració excepcional entre la Federació de Cors de Clavé i el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, que han treballat àrduament per fer possible aquest esdeveniment únic. El seu compromís amb l’excel·lència artística i la difusió de la música catalana és evident en cada detall d’aquesta producció.