Concert: Sarsuela “L’Aplec del Remei” a Prats de Molló

La Federació de Cors de Clavé i Casa Macià tenen el plaer de presentar el concert de la sarsuela “L’Aplec del Remei” de Josep Anselm Clavé. Aquest esdeveniment especial tindrà lloc el pròxim 7 de juliol de 2024 a les 17:00h al Foyer Rural de Prat de Molló, com a part de les celebracions del Bicentenari Clavé.

El concert comptarà amb l’ Orquestra Simfònica Clavé, que estarà acompanyada per la Coral Camprodon i la Coral Loreley de L’Esquirol. A més, els cantants lírics Sol Vicente, Jaume Casalé, Montserrat Bertral, Elías Gallego i Samuel Esteban oferiran les seves veus per donar vida a aquesta emblemàtica obra de Clavé.

“L’Aplec del Remei” és una de les sarsueles més destacades de Josep Anselm Clavé, i aquest concert és una oportunitat única per gaudir de la seva música en un entorn immillorable. La Federació de Cors de Clavé i Casa Macià han treballat conjuntament per organitzar aquest acte, que promet ser una experiència inoblidable per als amants de la música i la cultura catalana.

Els interessats en obtenir més informació sobre l’esdeveniment poden visitar la pàgina web de Casa Macià a www.casamacia.cat.

No us perdeu aquest concert excepcional que celebra el llegat de Josep Anselm Clavé en el marc del seu bicentenari. Us hi esperem a tots per gaudir d’una tarda plena de música i emocions!

Detalls de l’esdeveniment:

 • Data: 7 de juliol de 2024
 • Hora: 17:00h
 • Lloc: Foyer Rural de Prat de Mollé
 • Participants:
  • Orquestra Simfònica Clavé
  • Coral Camprodon
  • Coral Loreley de L’Esquirol
  • Solistes: Sol Vicente, Jaume Casalé, Montserrat Bertral, Elías Gallego, Samuel Esteban

Organitzadors:

 • Federació de Cors de Clavé
 • Casa Macià

Més informació:

L’argument de la sarsuela

Doña Socorro acompanyada de la seva filla i el seu segon marit (Don Saldoni, un vell ric sempre que pot enganya a la seva dona amb altres) i Don Paco, cosí de Doña Paz, es presenten a Caldes de Montbuiper a ajudar la seva tieta a recuperar la pau al costat del marit i ja que està per casar-se ell amb la seva cosina.

Durant l’estada a Caldes, Don Saldoni intenta seduïr una noia de classe baixa que estava a punt de casar-se amb en Nan. Aquesta noia, que es diu Tuietes, però, acabarà ajudant Doña Socorro a recuperar l’amor de Don Saldoni de la següent forma: li seguirà el joc quan aquest intenti seduirla, i després li farà veure en el moment que convingui que un noi (Don Paco) sedueix Doña Socorro just en el precís instant en què es pensava estar a punt de seduïr Tuietes.