DIADA DELS CORS DE CLAVÉ A LA GARRIGA

DIADA CORS DE CLAVÉ A LA GARRIGA

El dissabte 16 de març de 2024, vàrem celebrar la DIADA dels CORS de CLAVÉ a La Garriga

Vàrem començar amb un esmorzar espectacular que ens va oferir la Coral amfitriona d’aquest any, la Societat Coral L’Aliança “El Coro” de la Garriga, en l’espai Can Luna.

Seguidament, vàrem celebrar l’Assemblea General de Federats, amb els parlaments del nostre president, en Bruno Nájera, el regidor de Cultura, Infància i joventut, en Xavier Gotanegra Ruiz, i el president de la SC L’Aliança, en Eduard Pubill.

En l’Assemblea es va fer un repàs de les activitats dutes a terme durant l’any 2023 i es va presentar el projecte d’activitats ordinàries que durem a terme aquest 2024.

També es van aprovar el balanç econòmic del 23 i el pressupost de les activitats ordinàries del 24.

Entre tots vàrem posar en comú les activitats a dur a terme i les inquietuds que genera el món del cant coral actualment.

Acabada l’Assemblea, vàrem anar a dinar plegats al Restaurant La Garrafa de la Garriga on vàrem poder brindar en honor del Mestre Clavé.

Tot seguit es va fer una ofrena floral al Bust del Mestre amb la participació de l’alcaldessa Meritxell Budó, que ens va oferir un sentit parlament, acompanyada per la Sra. Cristina Sánchez i el Sr. Xavier Gotanegra.

Durant l’Ofrena, la Coral Ariadna de la Garriga, ens va oferir una cantada, i el Grup L’Enramada ens va oferir un ball homenatge.

Un cop finalitzada l’actuació, ens vàrem dirigir a la plaça de l’Església, on vàrem poder fer una gran audició ballada i corejada de sardanes, a càrrec de la Societat Coral L’Aliança i la Cobla Canigó.

I per acabar la festa, els nostres amfitrions ens varen ferir un berenar magnífic

La Federació de Cors de Clavé no pot estar més agraïda als nostres amfitrions i al Poble de la Garriga per la gran acollida i la magnífica organització que ens varen brindar per celebrar aquesta diada.

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos.