Festival Clavé 200 a Badalona

El proper 25 de maig a les 17.30 h, Badalona es vestirà de gala per celebrar el “Festival Clavé 200”, un esdeveniment especial organitzat per commemorar el bicentenari del naixement de Josep Anselm Clavé, figura clau en la cultura coral catalana.

L’esdeveniment començarà amb una ofrena floral i una cantada en honor a Josep Anselm Clavé al monument situat a l’Av. Sant Ignasi de Loiola de Badalona.

Aquest acte, carregat de simbolisme, servirà per retre homenatge a l’home que va dedicar la seva vida a promoure la música coral i la cultura popular.

18.00 h – Cercavila musical Després de l’ofrena, les corals participants realitzaran una cercavila fins a l’Auditori de la SC La Badalonense, situat al Carrer Sant Anastasi, 14. Aquest recorregut festiu omplirà els carrers de Badalona amb les veus harmonioses i l’alegria de la música coral, convidant a tots els ciutadans a unir-se a la celebració.

18.30 h – Concert a l’Auditori A l’Auditori de la SC La Badalonense, la Coral amfitriona SC La Badalonense oferirà un concert memorable acompanyada de diverses formacions corals:

En Clau de Veu de la Badalonense

SC La Badalonense

Orfeó Badaloní

Veus de la Virreina

Cor del Conservatori de Badalona

Cor de l’EM Premiá de Mar

Flabiolaires de l’EMMB

Aquest concert, amb entrada lliure però aforament limitat, serà una oportunitat única per gaudir de la diversitat i la riquesa de les agrupacions corals de la ciutat i rodalies, totes unides per retre homenatge a Clavé.

Un Esdeveniment per No Perdre’s

El “Festival Clavé 200” no només serà una celebració de la música i la cultura, sinó també una mostra de la vitalitat i la cohesió de la comunitat coral de Badalona. Amb el lema #SomCorsClavé, aquest esdeveniment promou els valors d’unitat, col·laboració i passió per la música que Josep Anselm Clavé va defensar al llarg de la seva vida.

Seguiu l’esdeveniment a les xarxes socials amb els hashtags i mencions: @cultura_cat, @culturadiba, @badalona_cat, @ajuntamentdebadalona, @orfeobadaloni, @labadalonense, @labadalonensesc, @conservatoribadalona, @emmbadalona, @emusicapremia.

Us hi esperem per gaudir d’una tarda plena de música i emoció!

Festival Clavé 200 – Badalona, 25 de maig a les 17.30 h.