Festival Clavé 200 a Ripoll

El proper diumenge, 2 de juny, Ripoll acollirà el Festival Clavé 200, un esdeveniment musical que promet ser una jornada inoblidable per als amants de la música coral. Aquesta trobada comptarà amb la participació de diverses corals que interpretaran una selecció de peces que reflecteixen la riquesa i diversitat del repertori coral català i internacional.

Programa de la Jornada

SC Retorn Planenc La SC Retorn Planenc obrirà l’esdeveniment amb una selecció de cançons que capturaran l’essència de la música coral tradicional:

Abril 74

Ton pare no té nas

El cavaller enamorat

Juntes les mans

SC La Flor de Maig A continuació, la SC La Flor de Maig presentarà un repertori variat que inclou músiques populars catalanes i internacionals:

POPULAR CATALANA (Amb música d’acordió diatònic)

HAVANERA RIPOLLESA (I. Pellicer Vilalta)

TORROELLA VILA VELLA (Vicens Bou i Geli)

LA CAÑA DULCE (José Daniel Zúñiga Zeledón)

MAZURCA D’EN TOTSQUIETS

Coral Camprodon La Coral Camprodon completarà l’actuació amb un conjunt de cançons que inclouen peces líriques i populars:

Ulls Verds

La Jove

Un cavaller fa el seu camí

La Vida és bella

Ronda de enamorados

Sardana del Riu

Per cloure l’acte, totes les corals participants interpretaran conjuntament Els Segadors, l’himne nacional de Catalunya, en un cant comú que simbolitzarà la unitat i la força de la música coral.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Ripoll, l’Il·lustre Sra. Silvia Orriols, qui dirigirà unes paraules als assistents, destacant la importància de la música coral i l’herència cultural que Josep Anselm Clavé va deixar.

Un Esdeveniment per Gaudir i Compartir

El Festival Clavé 200 a Ripoll serà més que un simple concert; serà una celebració de la música coral i un homenatge a Josep Anselm Clavé. Us convidem a tots a unir-vos a aquesta jornada festiva i a compartir la màgia de la música en un entorn ple d’història i tradició.

No us perdeu aquesta oportunitat única de gaudir d’un espectacle coral excepcional el diumenge, 2 de juny, a Ripoll.

#SomCorsClavé @cultura_cat @culturadiba @ripoll_cat @ajuntamentderipoll @sc_retorn_planenc @sc_flordemaig @coral_camprodon

Us hi esperem amb molta il·lusió per compartir aquesta experiència musical!