PREMIS JOSEP ANSELM CLAVÉ 2023

Guardeu-vos la data!

La sisena edició dels Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral és una celebració esperada i anhelada per tota la comunitat coral catalana. Amb l’emoció a flor de pell i les veus afinades, estem preparant la Gala de lliurament al Cava Centre de Sant Sadurní d’Anoia, el divendres 17 de maig de 2024 a les 18.30.

La gala, presentada per la carismàtica Brigitta Lamoure, promet una nit plena de música, emocions i reconeixements. Amb la seva calidesa i el seu encant, La Brigitta guiarà els assistents a través d’una experiència única, destacant els millors moments de la música coral catalana i introduint els guardonats amb humor i respecte.

Durant la Gala, podrem gaudir de l’actuació del Cor de Caramelles de Begues.

Tant en arribar com en finalitzar la gala, tots podrem capturar moments inoblidables amb el Photocall disponible a l’entrada del recinte.

Per acabar de realçar l’experiència, en finalitzar l’acte, es brindarà un aperitiu exclusiu a tots els assistents, amb una copa de cava de la prestigiosa marca Pere Ventura. Aquest moment de convivència i celebració serà l’oportunitat perfecta per a tots els assistents de compartir les seves impressions, felicitacions i somriures després d’una nit plena d’emocions.

La sisena edició dels Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral promet ser una gran festa del cant coral català. Amb la seva combinació de música, reconeixements merescuts i moments de convivència, aquesta gala és una celebració de la riquesa i la diversitat de la cultura coral a Catalunya.

No us ho podeu perdre!

+ Info secretaria@josepanselmcla.cat – 93 319 97 77