Premis Josep Anselm Clavé 2023 del cant coral a catalunya

Un any més i amb l’objectiu de retre homenatge al músic, poeta i polític Josep Anselm Clavé (Barcelona, 1824-1874), la Federació de Cors de Clavé organitza i atorga els Premis Josep Anselm Clavé del Cant Coral a Catalunya.
Des de la primera edició guardona les millors produccions, publicacions, entitats i personalitats més rellevants de l’any.
Anualment, es convoquen amb l’objectiu de difondre i promocionar els millors treballs del panorama de la música coral a Catalunya.
Els premis, amb vocació nacional i transversal, són de nominació popular la major part i els atorga un jurat format per diversos professionals vinculats al món coral i a la cultura popular.
També s’atorga el Premi del Públic a la Millor Producció / Espectacle, resultat d’una votació popular.
Enguany, celebrem el Bicentenari del naixement del nostre fundador, Josep Anselm Clavé, i la ceremònia de lliurament de premis serà un gran espectacle a la capital de la tradició del Cava Català: Sant Sadurní d’Anoia.
Volem agraïr al Moviment Coral Català, a la resta de confederacions de cultura popular i al conjunt de les administracions públiques el seu suport als premis.
Llarga vida als Clavé i al cant coral català. Que tinguem un bon Bicentenari Clavé, una gran commemoració, i felicitats als candidats, candidates, guardonats i guardonades!

Pau, progrés, virtut i amor.

Bruno Nájera
President dels Premis i de la Federació de Cors de Clavé.