UN CANT A LA VIDA a TORELLÓ

UN CANT A LA VIDA A TORELLÓ

Dissabte 17 de febrer, la Federació de Cors de Clavé, va oferir el concert “Un cant a la Vida” a Torelló.

Aquesta Cantata és un espectacle a partir dels versos de la poetessa sabadellenca Rosa M. Mestres, que invoca a la natura i els ocells del bosc, en un viatge a través dels sentiments i la reivindicació de la seva obra poètica. La música és original del també sabadellenc Xavier Teruel, en una fusió entre la música i la poesia que arriba al cor de l’espectador.

Una gran obra que va ser estrenada l’estiu de 2023 al Festival de música Isaac Albéniz de Camprodon i que, de la mà de l’Orquestra Simfònica Clavé, els cors osonencs La Veu de Voltregà i Coral Loreley de L’Esquirol, dues sopranos i una narradora. La millor manera de viure l’efemèride dels 200 anys del naixement del fundador del Moviment Coral Català, el cant coral modern fins als nostres dies.

En aquesta ocasió vàrem tenir l’honor de comptar amb la presència de la MH Sra. Anna Erra i Solà, presidenta del Parlament de Catalunya, responsable de fer el discurs inaugural de l’Any Clavé 2024.

També ens van acompanyar en aquest acte, l’Il·lm. Marçal Ortuño Jolis, Alcalde de Torello, l’Il·lm. Sr. Marc Tienda, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Torelló, l’Il·lm. Sr. Carles Colomo, Alcalde de Montesquiu, l’Il·lma. Sra. Gemma Xofra, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montesquiu, l’Il·lm. Sr. David Solà Rota, Alcalde de Sant Quirze de Besora, Il·lm. Sr. Àlex Montanyà, Alcalde de L’Esquirol, l’Il·lm. Sr. Enric Mayo, Alcalde de Sant Vicenç de Torelló, l’Il·lma. Sra. Griselda Castells, 1a Tinenta d’Alcalde de Sant Pere de Torelló, l’Il·lm. Sr. Marc Arrabal, Regidor de Cultura de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, l’Il·lma. Sra. Irene Suñé, Regidora d’Hisenda de l’Ajuntament de Sant Hipòlit de Voltregà, l’Il·lma. Sra. Maria Rosa Àlvarez, Regidora de Benestar Social de Les Masies de Voltregà, l’Il·lma. Sra. Gemma Sánchez López, Regidora d’Educació de Les Masies de Voltregà, l’Il·ltre. Sr. Francesc Xavier Ten, Diputat del Parlament de Catalunya, i la Sra. Adelaida Moyà, directora general de cultura popular i associacionisme de la Generalitat de Catalunya.

Moltes gràcies a tots per acompanyar-nos.

Aviat, inclourem en el web un enllaç per descarregar imatges i la nota de premsa